Naturupplevelser

Forsknäckarna är ett upplevelseföretag som riktar in sig på teamutvecklande arrangemang där vi använder naturen till våra aktiviteter. Hos oss kan grupper komma för att ha roligt tillsammans, hitta ny energi, kombinera konferens med en gemensam aktivitet och utvecklas tillsammans kring kommunikation och relationer. Här hittar vi tillbaka till naturen och skippar Wi-Fi!
NO WIFI
Matlagning

Lär känna ditt team

Vi levererar härliga upplevelser i naturen i kombination med aktiviteter och friskvård. Er tid tillsammans med oss låter er lära känna varandra på riktigt och se nya egenskaper hos varandra.

Som chef kan du släppa ansvaret kring logistik, koll på medarbetare, utdelning av nycklar till boende och allt annat som du är van att hålla reda på. När ni kliver in hos oss i vildmarken tar vi också över ansvaret. Vi sköter hela programmet, ser till att ni är på rätt plats vid rätt tidpunkt och att ni har nödvändig utrustning. Hos oss blir chefen ”en i gänget” vilket också förstärker er teambuilding.

Vi kan Forsränning

Som namnet Forsknäckarna indikerar är vi specialiserade på Forsränning och kan erbjuda vackra och häftiga turer bland vågor och valsar i en av Europas sista orörda älvar. Att forsränna är ett riktigt äventyr och det kan stundtals bli blött.

Säkert och tryggt

Inför forsränningen utrustas alla deltagare med våtdräkt, våtskor, flytväst och hjälm. Sedan håller vi en grundlig säkerhetsgenomgång så att alla ska veta vad som gäller på båten och under turen. Efter den är ni redo att möta forsens vågor tillsammans med våra erfarna guider. Våra guider har genomgått en speciell utbildning för forsränning och vi är licensierade av transportstyrelsen.

Det är absolut alkoholförbud i samband med forsränning med oss.

Vem kan forsränna?

De turer vi erbjuder är mellan två och fyra timmar långa och har olika svårighetsgrad för att kunna fungera för alla.

Våra familjeturer, som är lite lugnare, är från 9 år. 
Trollforsen turen är från 12 år i vuxens sällskap.